top of page

MW Dental

MW Dental önskade modernisera och förbättra sitt säljmaterial. Vi valde en fräschare grundfärg, bättre typsnitt och en design där man använder svarta rutor och presentationens fyra hörn optimalt.

Trust Anchor Group

TAG behövde ett sammanhängande koncept, en webbsajt, logotyp, visitkort och en säljpresentation inför deras deltagande i Almedalen sommaren 2019. Vi blev inspirerade av en bok i filosofi av Nelson Goodman.

Zwapgrid

IT-integrationsföretaget Zwapgrid fick ett tydligt kommunikations-koncept med små figurer i Lego och en egensinnig logotyp och grafisk profil. 2019 utvecklade innehåll och webbdesign till en ny sajt i Wix och en presentation i Slides. 

Aphelion

Aphelion behövde en responsive sajt, en bättre säljpresentation och nya annonser om deras marknadsledande system för valutahandel - Quasar eFX. Softs lösning fick en Special Cudos av CSS Design Awards.

DigitalRoute

Mjukvaruföretaget DigitalRoute behövde en modernare och bättre säljpresentation och fick på köpet ett helt nytt kommuikationskoncept med mörka suggestiva strömmar och vattenelement som gestaltar deras världsmästarskap inom komplex datahantering.

Fler projekt

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

Indicate me

Kundtjänstföretaget Releasy skulle paketera sitt verksamhets-system och skapa ett dotterbolag. Soft designade och utvecklade interaktiv dashboard och webbsajt, logotyp och företagsprofil, samt intervjuade medarbetare och skrev texter.

bottom of page