top of page

Glossy koncept till mjukvaruföretag

DigitalRoute är ett svenskt multinationellt IT-företag som vill ta sig in i nya segment. Soft skapade ett sammanhängande koncept med  mycket attityd och iögonfallande animeringar.

START

Digitala och fysiska strömmar
och vattenelement

DigitalRoute har en lång och framgångsrik historia med mjukvara för s k billingsystem till telecomindustrin. För att bredda sitt erbjudande och slå sig in på nya marknader behövde de ett mer dynamiskt koncept och en mindre tvådimensionell design med modernare grafik och ett vassare tilltal.

Digitala experter 


Soft skapade konceptet The Artisans of Smart Data med strömmar från vatten och digitala sammanhang som filtreras via DigitalRoutes mjukvara och systemexpertis och blir hanterbar och värdefull digital information som kan användas i en mängd olika system och applikationer tillsammans med ett antal image-skapande textbudskap. 

En tsunami av data ska hanteras
 

Samarbetet inleddes med workshops där flera funktioner fick berätta om strategiska, tekniska och taktiska utmaningar. Utifrån det gemensamma grundarbetet presenterade vi ett antal konceptuella lösningar och DigitalRoute valde konceptet med strömmar och vatten som vi utvecklade med copywriting till budskap, rubriker, brödtexter och säljargument, mer design, en video, mängder av bakgrundsvideomallar till en företags-presentation i HTML5, ett fyrtiotal nya ikoner, mer och ny
grafik m m.  

 

Den första produktionen baserat på det nya konceptet och den nya designen blev en företagspresentation i HTML5-verktyget Slides.com.

Presentationsdesign
A3
Ikonografi
Presentationsdesign
Koncept-F
informationsgrafik
Bildconcept

Om Digital Route

En tsunami av data ska hanteras
 

Svenska mjukvaruföretaget DigitalRoute har kontor i tre världsdelar och utvecklar och integrerar en s k medieringsprodukt som heter MediationZone. Historiskt har de haft de flesta kunderna inom telecom där de bl a hanterat komplexa s k billingsystem. Men MediationZone och DigitalRoutes kunniga personal är så pass mångsidiga att mjukvaran och verksamhetskunnandet kan användas i fler industrier och därför arbetar man sedan ett par år på att få fäste i fler segment. Man har redan lyckats väl bl a på energiområdet

Våra tjänster i projektet

Art Direction

Konceptualisering

Animation

Copywriting

Presentation

Fler aktuella projekt

Fler aktuella projekt

Färgglatt onlineverktyg

INDICATE ME

Rymdkoncept
till gasellbolag

APHELION

Tillbaka till projektsidan

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

bottom of page