top of page

Fler och bättre aktiviteter

Med fler aktiviteter ökar möjligheterna att varumärket uppmärksammas.
En förbättrad frekvens ökar möjligheterna till fördjupad kommunikation 
och ökar möjligheterna till att få göra avslut. 

Interimschefer och en byrå till förfogande 

Vi har ofta sett hur B2B-företag med mindre marknadsförings-budgetar genomför ganska få marknadsaktiviteter varje år och hur företagen binder mycket kapital i organisationen. Dessa resurser hade kunnat göra mycket större nytta om de omsatts i marknads- och kommunikationsaktiviteter.
 

Outsourca marknadsavdelningen

En marknadschef i Sverige behöver ofta en assistent för att hålla kommunikationsverksamheten igång men det är inte ovanligt att det på sin höjd genererar ett antal poster i sociala medier, något eller några kundevent samt någon kampanj med en byrå. Årskostnaden för ett dylikt upplägg uppgår till ett par miljoner kronor. För dessa betydande resurser skulle Soft kunna utveckla en ny grafisk profil, ny webbsida, avancerade säljmaterial, nyhetsbrev och innehåll och design till sociala medier samt kvartalsvisa kampanjer och ständigt pågående Adwords-
och banneraktiviteter.

Om inte marknadsföring är en central del av kärnverksam-heten och något organisationen sköter mycket bra är det ofta en god idé för åtskilliga företag inom B2B och mindre företag och organisationer att outsourca marknadsföringen. Vi rekommenderar att man satsar på aktiviteter istället
för organisation.


Vi kan sätta andra byråer i arbete

Större reklam- och kommunikationsprojekt har sedan millenieskiftet alltid varit stora grupparbeten där flera organisationer ska komma överens och effektivt arbeta mot uppsatta mål. Soft har mångårig vana av att upphandla fotografi- och videotjänster samt tryckerier och administrera kampanjer både fysiskt och digitalt. Vi är metodiska, ordningssamma, skriver tydliga och bra briefer och vet hur man får en reklam- eller webbyrå att prestera på bästa sätt.

Exempel på soft produktioner

NY2
MWDental
Influence
Ap
Digital
Kolibri_Influence
Webbsajt_AlfaLaval
Video_EMC
Grafik_Indicateme
Influence_behindscene
Design_Collectum
Design_Influence
Webbdesign_Indicateme
Design_Indicateme
Design_Indicateme
Brandguide_Indicateme

En soft marknadsavdelning är snabbfotad

Alla marknadsföringstjänster utgår från en gemensam planering där kommunikationsbehoven diskuteras och utvärderas och kommunikationsmål formuleras.

 

Vi kan skapa marknads- och aktivitetsplaner och operativt stödja ledningsgrupper med rådgivning och specialkunskaper om marknadsföring, kommunikation och IT. Modernt kommunikationsarbete är ofta journalistiskt orienterat med korta intervjuer per mejl, telefon eller i fysiska möten med specialister och ledare som senare ska användas både internt och externt med lämplig bildsättning. 

Efter varje ledningsgrupps- eller veckomöte kommer vi omgående att kunna publicera välskrivna material internt och kort därefter externt med professionell gestaltning.

Tänk soft om ni behöver öka aktiviteten i er marknadsföring och få ut mer av era kommunikationssatsningar. Få vet bättre än oss hur man arbetsleder kreatörer, motiverar dem och förmår dem att skapa och producera kommunikations-material av hög kvalitet.

START
Röd uggla, en illustration

Soft knowledge #1

I år lanserar vi en serie ebooks om modern marknadsföring. Soft knowledge nr 1 handlar om marknadsföring i högkonjunktur och om hur företagen inte längre själva definierar.

Soft knowledge #2

I Soft knowledge nr 2 kan man läsa om de viktigaste utmaningarna på marknadsavdelningarna och hur väl marknadsförda varumärken planerar att prioritera sina investeringar under året.

Soft knowledge #3

Vilket monetärt värde har egentligen design? I Soft knowledge nr 3 presenterar vi några strikt ekonomiska resultat från design och uthålliga designstrategier.

Soft är en designstudio som 
förskönar världen med kunskap, 
design och ny teknik.

Vi kan hjälpa er ännu mer

Soft tillhandahåller ett brett spektrum av reklamnära
produkter och tjänster. Nedan är de viktigaste.

DU ÄR

HÄR

WEBB

PRESENTATIONER

MARKNADSFÖRING

INNEHÅLL

EFFEKT

DESIGN

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

bottom of page