top of page

Webbplatser med smart innehåll

En soft sajt är användarvänlig och tydlig till form och innehåll. Den har
ett omsorgsfullt förpackat innehåll och erbjuder en rik
användarupplevelse med animeringar och video.

Ett digitalt DNA

Soft blev en webbyrå 2005 efter att ha varit en mer traditionell och printorienterad reklambyrå sedan 1998. Fr o m 2011 har alla sajter Soft designat och utvecklat varit i HTML5 med responsive webbdesign för att ge användaren en optimal upplevelse oavsett om man använder smartphone, surfplatta eller dator. Vi vill alltid skapa en rik användarupplevelse och locka ögat till det innehåll och de budskap som för tillfället ska tydliggöras och kommuniceras och vi adderar därför mycket rörliga element, t ex hover på olika element men även mycket GIF:ar och video, ofta som videobakgrunder.


Omfattande webbprojekt
 

Soft har designat, utvecklat och skrivit texter till och producerat företagssajter åt bl a Indicate me, Aphelion, Influence, SatPoint
m fl i responsive webbdesign och gjort responsive kampanjsajter åt TeliaSonera, bl a tre i deras lila koncept, Alfa Laval, SKL och EMC m fl.

Under det sena 00-talet gjorde vi många pan-nordiska kampanjsajter åt stora IT-företag som VMware och EMC.

Vi har producerat flera mycket omfattande sajter, bl a om kaffe åt Arvid Nordquist och deras varumärke Classic, med flera animeringar och mycket video, en sajt med 3D åt Anticimex om fukt- och vattenskador i villamiljöer och en omfattande sajt om trä och trägolv åt europas största trägolvsproducent Kährs, samt ett komplett intranät i Flash åt PUB med ett egenutvecklat CMS och mängder av funktioner. Vi utvecklade ett komplett verktyg för hantering av skyltmaterial åt PUB som kapade deras ledtider radikalt och löste ett layoutproblem de haft i flera år. 

De senaste åren har vi designat, utvecklat och producerat sajter i f a WordPress åt små och stora företag och organisationer i Sverige. Totalt har vi genomfört närmare ett 60-tal sajtprojekt sen 2004. (Den sajt du läser detta på är f ö Softs sjunde.)

Kampanj_EMC
Webbsajt_Aphelion
Webbsajt_Influence
Webbsajt_Indicateme
Webbsajt_Telia
Kampanj_Ledarna
Webbsajt_Defens
Onlineverktyg_Indicateme
Animerad informationsgrafik

Soft storytelling, innehåll och design

På Soft är vi mycket duktiga på att paketera mellanstora och stora företag och komplexa verksamheters innehåll på intresse-väckande, smarta och snygga sätt.

 

Vi är duktiga på att hantera stora mängder information och ur dessa finna röda trådar och skapa pedagogiska historier och infallsvinklar som vi kan förpacka till attraktiva webbplatser.

Vi skriver texter på engelska och svenska. Vi integrerar video och menyer, ibland i flera nivåer, för att göra sajterna så intiutiva, lättanvända, flexibla och mångsidiga som möjligt.

The soft way to sharp web sites

Vi brukar inleda våra webbprojekt med workshops tillsammans med slutkund och ev övriga intressenter. Inför varje workshoptillfälle brukar vi telefonintervjua centrala delar av verksamheten så att det inte sent i projekten ska börja vändas på stenar som borde ha vänts från början.

Parallellt med sajtmap och wireframes skriver vi webbcopy och gör de första webbskisserna. På detta sätt kan de olika disciplinerna korsbefrukta varandra vilket ofta ger ett djupare och mer mångsidigt slutresultat som sällan behöver modifieras. Detta tillvägagångssätt ger soft sajter en
lång hållbarhet.

Urval av tjänster inom webb

Webbcopy

HTML5-animationer

Photoshopretusch

Webbdesign

Webbprototyp

Projektledning

Kollage av kundreferenser i olika devices och en vit broccoliblomma

Digital strategi

Design

Interaktionsdesign

START

Vi kan hjälpa er ännu mer

Soft tillhandahåller ett brett spektrum av reklamnära produkter och
tjänster. Nedan är de viktigaste.

DU ÄR

HÄR

WEBB

PRESENTATIONER

MARKNADSFÖRING

INNEHÅLL

EFFEKT

DESIGN

NY

Soft är en designstudio som 
förskönar världen med kunskap,
design och ny teknik.

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

bottom of page