top of page

Stilsäkra texter är mer effektiva

Med väl valda bilder eller illlustrationer och stilsäkrare texter blir sajter, annonser, presentationer, trycksaker och poster i sociala medier 
mer personliga och effektiva.

Ett soft innehåll är alltid smart

Soft har med kunskap och kreativitet skapat innehåll till sajter och kampanjer sedan 1998. Modern innehållsproduktion är så mycket mer än att klippa texter ur strategidokument och årsredovisningar. Ambitioner och affärsmål behöver gestaltas och dramatiseras och kommuniceras med en naturlig självklarhet.

Allmänbildade och mångsidiga
 

Vi har skrivit copy till omfattande sajter på mellan 50-200 sidor åt bl a Kährs, Arvid Nordquist och Anticimex. Vi har även skrivit material till banners, årsredovisningar, folkomröstningskampanjer, annonser, film, animerad video, kampanjsajter och företagspresentationer d v s nästan allt inom reklam. Det enda vi inte skrivit material till är faktiskt radio eller poddar.

Soft texter i hundratals projekt bl a för:

Postnord

HUI Research

Kährs

Anticimex

Arvid Nordquist

Mässrestauranger

MICRO-Fidelio

SR

3 Step IT

Indicate me

Influence

PUB

Snacka snyggt

Net Insight

EMC

Ericsson

Alfa Laval

VMware

Telia

Orkla

Pfizer

MWDental
NY2
bild
influence_landing
Kolingen
Apsis
gamechange1
a44c5942646903.57d263f8321ce
Startsida

IT och mobil

Doften av trä, kaffe och fuktskador

Åt VMware och EMC har vi gjort ett trettiotal olika kampanjer om både hårdvara, mjukvara och konsulttjänster som alltid inneburit mycket research och komplexa texter på engelska och svenska. Mest omfattande var utbildningsplattformen om virtualisering och deduplicering åt EMC. Det tog veckor att läsa alla PDF-rapporter, sajtsidor och titta på informationsvideos på YouTube för att kunna skriva de engelska texterna till den lågpolygon-3D-avataren som fungerade som guide på sajterna.

Åt EMC har vi också gjort ett par videofilmer till vilka vi skrev både script och copy på engelska.  

 

Under några år fungerade vi som redaktörer och skribenter på Telia och TeliaSonera-projekten Framtidens nätverk och Jobba-hos-oss. Vi intervjuade teknikgurus, IT-specialister och höga chefer inom Telia, filmade och fotograferade och producerade webbinnehåll på plats ute i Farsta.

 

Egent webbcopynomenklatur
 

Vi har utbildat kunder på TeliaSonera och Posten i hur man skriver för webben och HUI Research hur man skriver i sociala medier. Softs copywriter Alexander Johansson har undervisat i webbcopy på Berghs School of Communication och utarbetat en komplett nomenklatur för modern webbtextproduktion.

Trägolvstillverkaren Kährs besökte vi i Nybro vid fyra tillfällen för genomföra intervjuer för att skriva texterna om deras trägolvsproduktion. Vi skrev om träd och trä utifrån de träslag de hade i sin produktportfölj. Det färdiga materialet var över hundra sidor och omfattade hela deras verksamhet och centrala processer bl a kedjan från beställning av trävara från skogsjordbruken till hur man underhåller ett Kährsgolv i hemmet. Vi skrev om Kährskunder från hela världen, från världsberömda skyskrapor i Dubai till centrala spahotell i Stockholm.

 

Den sannolikt mest omfattande sajten om kaffe på svenska producerade vi åt Arvid Nordquist och deras utbildningsprogram Classic Kaffeakademi. Det blev en sajt om kaffeodling, produktion och hur man gör en perfekt espresso, men också om terminshandel på råvarubörserna i Chicago och London. Vi gjorde 3D-animeringar med beskrivande texter över vad som hände med kaffebäret när det växer till sig och vad som sker med kaffebönan när den rostas och får sin karaktäristiska doft.

 

För att skriva Anticimex assistanssajten studerade vi 5 poäng Byggteknik på KTH. Sajten är sannolikt alltjämt den mest omfattande om fukt- och vattenskador i svenska villamiljöer. Projektet tog ett halvår att planera, skriva och producera. Den färdiga sajten innehåller ett hundratal 3D-miljöer med olika golv- och väggkonstruktioner och deras svagheter ur fukt- och vattenskadeperspektiv.

START

Soft är en designstudio som
förskönar världen med kunskap,
design och ny teknik. 

Vi kan hjälpa er ännu mer

Soft tillhandahåller ett brett spektrum av reklamnära
produkter och tjänster. Nedan är de viktigaste.

DU ÄR

HÄR

INNEHÅLL

WEBB

PRESENTATIONER

MARKNADSFÖRING

EFFEKT

DESIGN

NY

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

bottom of page