top of page

Lite soft konst i en
fräsch webbshop

Lite soft konst i en
fräsch webbshop

Försköna din tillvaro

Soft skapade bildkonceptet med hårt retuscherade fotografier på vitmålade objekt som vi själva valt ut och målat med väggfärg
och sprej. Verken har visats på Galleri Konstart i Stockholm.

Frakt ingår ej

Vi transporterar konstverken i en unik trälåda med förstärkta hörn. Locket öppnas och stängs med skruvdragare till ett 30-tal tvåtumsskruvar i stål. Insidan är klädd med neopolenplast för att skydda konsten optimalt. 
 

Eftersom varje adress är unik och vi inte vet hur många verk som beställs så måste varje frakt prissättas individuellt i samråd med vår transportpartner Ryska posten. Ryska posten försäkrar konsten under transporten och försäkringen ingår i transportkostnaden.
 

Vi behöver information om leveransadress och ett mottagningstillfälle då ni verkligen är på plats. Transportlådan ska efter uppackning hos mottagaren återförslutas och transporteras tillbaka till Soft. Kontakta Soft så finner vi en gemensam lösning.

Så här handlar du 

1. Välj de konstverk du vill ha här i butiken, priserna är                          

    angivna exkl moms (p g a vår e-handelsplattform Wix)

2. Betala för konstverken i butiken

3. Kontakta Soft beträffande transport

4. Erhåll pris för transport eller hämta konsten hos Soft

5. Betala för transport (om du valt detta alternativ)

6. Transportlådan som används vid transport ska tillbaka till Soft för att
     användas av andra kunder

Högsta kvalitet

Fotografierna är printade på matta fotopapper hos Crimson i Stockholm. De ISO-certifierade ramarna och det UV-skyddade glaset kommer från Tranås list. Passepartouterna kommer från Oppboga och är laserskurna med en något högre marginal nedtill än upptill för optimal balans och sann skönhet. Ramar, klass och passepartout monteras av Gallery STHLM i Stockholm.
 

För drygt tio år sedan funderade vi på Soft hur vi skulle kunna skaffa oss ett egensinnigt och unikt bildkoncept. I designtidningen How fann vi ett vitt monokromt skivomslag med vitmålade blommor som i sin tur hade hämtat inspiration från The Beatles ikoniska The White album från 1968. Vi uppskattar skulptur från antiken och renässansen och det monokroma klassistiskiska stilideal det kommit att representera och som konsthistoriken Winckelmann beskrev som edle Einfalt und stille Größe (ädel enkelhet och stilla storhet). Ett ideal vi försökt att få med också i våra små verk.

Vi köpte saker med en personlig betydelse på loppmarknader och i udda affärer samt några plastblommor som vi målade med vit väggfärg och vit sprej. För ett par år sedan började vi arbeta med miniatyrfigurer som används i modelljärnvägar och målade dessa vita och konstruerade små scenerier.


De vita objekten fotograferades sedan, ofta i ljuslådor, med macroobjektiv och efterbehandlades och retuscherades i Photoshop. Samtliga soft konstverk är stora digitalprintar på matt fotopapper som visar små objekt vi färglagt och preparerat själva.

The Beatles och antiken

Vitt på vitt
är soft

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

bottom of page