top of page

Ledande på digitala presentationer

I nästan alla B2B-sammanhang visas vid något tillfälle en presentation. Vi är världsledande på avancerade presentationer med tydliga budskap, modern
design, animerade modeller och välskrivna texter.

Effektiva presentationer ökar omsättningen

På Soft är vi mycket duktiga på att paketera stora företag och komplexa verksamheters innehåll så att det går att beskriva det på ett liggande format på ett ytterst intresseväckande, smart och snyggt sätt.

 

Vi kan HTML5, Powerpoint och video och är duktiga på bildretusch och grafisk formgivning. Vi är också duktiga på att förstå affärsverksamheter och hantera stora mängder information och ur dessa finna röda trådar och skapa pedagogiska historier vi kan förpacka i säljande presentationer. Vi skriver texter på engelska och svenska, integrerar video och menyer, ibland i flera nivåer, för att göra presentationerna så flexibla och mångsidiga som möjligt, så att de kan användas till kurser, säljmöten och en elevator pitches m m.

Interaktiva modeller

Flera av våra kunder har haft behov av att visualisera affärsflöden, processer och jämförelser i förhållande till konkurrenter i mer eller mindre avancerade modeller. Dessa modeller har vi omsorgsfullt kunnat göra ytterst smarta och eleganta med 3D, video och intresseväckande animeringar.

Vi har beskrivit EMC:s strategi Resan till molnet i fyra steg från ett datacenter före virtualisering till EMC:s molntjänster för privata- och publika moln. Vi har visualiserat HUI Researchs tjänstemodell och SatPoints produktportfölj – med vilken de med ett knapptryck kan jämföra sitt produktutbud med den värsta konkurrenten – ytterst slagkraftigt och lättförståeligt.

Vi har visat översiktskartor över TeliaSoneras tjänster och en animerad världskarta över deras fibernät.

Vi kan integrera video och avancerade modeller och menyer i Powerpoint och få det att fungera på smartphones och surfplattor. Sedan 2016 arbetar vi med HTML5-verktyg för att integrera databaser i applikationer och för att tillhandahålla nya och kundunika animeringar.

Soft presentationer genererar affärer
 

Soft har skapat presentationer för världslanseringar, jubileumsfester och viktiga event för välkända företag som:

 

  TeliaSonera

  PostNord

  Tieto

  EMC

  Statkraft

  IVL Svenska miljöinstitutet

 

Presentationen till Wayfinder 2007 gjorde att ägarna kunde sälja verksamheten till Vodafone för 250 MSEK. Capital Cooling blev utsedda till ett av världens mest intressanta cleantechföretag av WWF 2008 och inledde en resa från Sverige och Norra Europa till Kina, Karibien och Mellanöstern baserat på en presentation från oss. Annika R Malmberg och Elaine Eksvärd, som är ett par av Sveriges mest anlitade talare, fördubblade sina omsättningar med flashpresentationer från Soft. 

Vi är sannolikt en av de bästa leverantörerna av presentationsdesign och –innehåll i hela världen.

Skärmavbild 2019-03-15 kl. 12.21.55
MWDental
Presentation_DigitalRoute
Presentation_Pfizer
Presentation_AIG
Presentation_ElaineEksvard
Presentation_SatPoint
Presentation_EMC
En vitmålad miniatyrfigur - soft kons

Soft storytelling, innehåll och design

På Soft är vi mycket duktiga på att paketera stora företag och komplexa verksamheters innehåll så att det går att beskriva det på ett liggande format med begränsad upplösning på ett ytterst intresseväckande, smart och snyggt sätt.

 

Vi kan Powerpoint, HTML5, Flash och video och är duktiga på bildretusch och grafisk formgivning. Vi är också duktiga på att förstå affärsverksamheter och hantera stora mängder information och ur dessa finna röda trådar och skapa pedagogiska historier vi kan förpacka i säljande presentationer. Vi skriver texter på engelska och svenska. Vi integrerar video och menyer, ibland i flera nivåer, för att göra presentationerna så flexibla och mångsidiga som möjligt, så att de kan användas både till kurser, säljmöten eller i en elevator pitch.

Fördelar med en Soft presentation

HTML 5 - fungerar överallt

Behåll er profil, inkl typsnitt

Bättre videostöd

Interaktiva modeller

Mobilen som fjärrkontroll

Teamsamarbete online

Bilder och ikoner samlat online

Dela presentationen online

Fjärrstyr presentation för demo

START

Soft är en designstudio som 
förskönar världen med kunskap,
design och ny teknik.

Vi kan hjälpa er ännu mer

Soft tillhandahåller ett brett spektrum av reklamnära
produkter och tjänster. Nedan är de viktigaste.

DU ÄR

HÄR

WEBB

PRESENTATIONER

MARKNADSFÖRING

INNEHÅLL

EFFEKT

DESIGN

NY

Dags för ett bättre innehåll?

Behöver ni vässa era budskap och uppdatera ert innehåll? Tänk Soft.
Vi tillhandahåller kvalificerade innehållstjänster och copywriting.

KONTAKT

Soft reklambyrå AB
Triewaldsgränd 2

111 29 Stockholm, Sweden

Telefon: 08-411 94 10

info@soft.se

  • Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
  • Vit Edin Ikon
  • Vit Pinterest Ikon

© 2019 Soft reklambyrå

bottom of page