Årets Julklapp blev robotdammsugaren

December 15, 2015

Soft |

Soft paketerade HUI Research pris Årets Julklapp och fotograferade robotdammsugare och skrev texter till webb, sociala medier och mejlutskick på svenska och engelska samt producera sidorna på HUI Researchs webbsajt och posterna i sociala medier samt ett mejlutskick. Det här var femte året i rad vi bistod HUI Research med reklamtjänster till Årets Julklapp som i år även promotades på Facebook med hyggligt resultat.


Behind the scenesbild och det färdiga resultatet online
 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

We are social
Välj ett ämne
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
Please reload

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
Soft-Logo-2019.png