Soft sponsrar Spårvägen badminton

January 1, 2015

Soft |

Soft sponsrar 2016 en av Sveriges största badmintonklubbar Spårvägen Badminton med över 600 medlemmar och nära 200 licensierade spelare mellan 7 och 68 år. Vi sponsrar A-laget som spelar i Svenska Badmintonligan, SBL, det som tidigare hette Elitserien, med matchtröjor och ungdomsverksamheten och dess sommarläger för över 400 barn från södra Stockholm med t-shirts m m.
 

Spårvägen Badminton har en fin och professionell verksamhet som vi mer än gärna stödjer i ambitionen att bli en av Sverige mest framgångsrika klubbar i världens snabbaste sport – badminton. Kämpa Spårvägen!
 

Till Spårvägen Badmintons sajt

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

We are social
Välj ett ämne
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
Please reload

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
Soft-Logo-2019.png