top of page

Ny grafisk profil till pensionsbolag

ITP-tjänstepensionsföretaget Collectum önskade modernisera sin grafiska identitet och utveckla webbsajten. Soft skapade på Ziggy Creative Colonys initiativ en ny profil utifrån ett koncept baserat på origami. Den nya profilen innehåller ett tjugotal 3D-objekt i papper, grafik med vikt kant och en yta av grovt papper samt ett triangelmönster till stora röda ytor. Skuggor runt grafik skänker en känsla av djup och rumslighet. Origami och 3D med känsla av papper

Färger och typsnitt moderniserades under projektet och webbsidorna som kräver inloggning, Mina sidor, breddades och utvecklades. En del materialet på Mina sidor animeras efter redesignen fram vid inloggning. Allt för att göra sajtupplevensen mer inspirerande. Profilen är applicerad på trycksaker och Collectums webb. Besök Collectums sajt

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
bottom of page