Ny grafisk profil till pensionsbolag

February 5, 2014

Soft |

ITP-tjänstepensionsföretaget Collectum önskade modernisera sin grafiska identitet och utveckla webbsajten. Soft skapade på Ziggy Creative Colonys initiativ en ny profil utifrån ett koncept baserat på origami. Den nya profilen innehåller ett tjugotal 3D-objekt i papper, grafik med vikt kant och en yta av grovt papper samt ett triangelmönster till stora röda ytor. Skuggor runt grafik skänker en känsla av djup och rumslighet.

Origami och 3D med känsla av papper

 

 

 

 
 

 


Färger och typsnitt moderniserades under projektet och webbsidorna som kräver inloggning, Mina sidor, breddades och utvecklades. En del materialet på Mina sidor animeras efter redesignen fram vid inloggning. Allt för att göra sajtupplevensen mer inspirerande. Profilen är applicerad på trycksaker och Collectums webb. 

Besök Collectums sajt

 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

We are social
Välj ett ämne
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
Please reload

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
Soft-Logo-2019.png