top of page

Fungerande IT på de sju haven

SatPoint är ett svenskt IT-företag specialiserat på IP-tjänster i marina miljöer och att få IT och telefoni att fungera till havs. Vi fick för några år sedan i uppdrag att utveckla SatPoints grafiska profil, webbsajt och en företagspresentation och skred till verket. Efter ett antal workshops presenterade vi en story och vi tog gemensamt fram ett dispositionsförslag till presentation med utgångspunkt i SatPoints affärsmodell.

Vi reducerade trianglar och kvadrater från ett tiotal Powerpointslides till vi fick ihop en översiktlig modell som vi animerade i Flash med snygga objekt som vi skapade i 3D och retuscherade i Photoshop och senare animerade. Resultatet blev en av våra vassaste interaktiva modeller som både beskriver SatPoints ekosystem av IT-tjänster men också gör det enkelt att jämföra deras tjänsteutbud med de tuffaste konkurrenterna de har på ett slagkraftigt sätt. Modellen har fungerat som inkörsport till affärer med Moelven, Tieto, EMC, PostNord m fl.

Mässmaterial, montrar och roll-ups Åt SatPoint har vi också designat mässmaterial och trycksaker, rollups och väggmontrar.


Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
bottom of page