Europeisk Market automation-kampanj åt EMC

August 27, 2013

Soft |

EMC ger Soft i uppdrag att paketera och designa en market automation-kampanj med sociala medier som kanal, istället för de sedvanliga kanalerna mediainköp, banners och mejlutskick. Kampanjen ska gå i Belgien och Luxemburg på engelska och på holländska i Nederländerna. Soft pakterar innehåll, skriver texter, designar, programmerar och planerar och administrerar kampanjen vecka för vecka online och på de olika ländernas Facebooksidor.


 

Nedan visas designexempel från kampanjen
 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

We are social
Välj ett ämne
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
Please reload

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
Soft-Logo-2019.png