top of page

Interaktiva kuponger på CD-ROM och online

Soft reklambyrå designade och byggde det underliggande systemet till DR-tjänsten Kupongshoppen.se. Kupongshoppen är det digitala alternativet till traditionella kuponghäften, fyllt med multimedia, filmer och musik. Kupongshoppen distribueras som CD-ROM till svenska hushåll och finns på webben på Kupongshoppen.se. Deras annonsörer kan i realtid se hur användandet går till, tack vare ett snillrikt och snyggt system Soft och Kupongshoppen utvecklad. Vi utvecklade också ett smart orderhanteringssystem m m åt dem för att underlätta produktion och implementering av kupongannonser. Till lanseringsreleasen användes Mi Ridell som ciceron och hjälpgumma.

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
bottom of page