top of page

Virtualisering är hett i hela Norden

Soft har utvecklat och genomfört sin första pan-nordiska kampanj för IT-företaget VMware. VMware tillhandahåller virtualiseringsmjukvara som kraftigt förbättrar servrars kapacitet. Utifrån amerikanska kampanjbudskap och kundcase genomförde vi en tekniskt upphottad adaption där vi adderade möjlighet att gissa vad kundcasepersonerna säger m m direkt i streamad flashfilm. Antalet rätt summerades i samband med att man fyllde i vissa uppgifter. Vi skapade också ett mer skandinaviskt tilltal, satte löpande ut personlig information om de intervjuade – för att det skulle se mer ut som ett nyhetsinslag m m . Vi byggde databaser och designade förutom kampanjsajten också streamade flashbanners och HTML-mejl på svenska, danska, norska och finska.

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
bottom of page