Soft går samman med Solid studios

January 27, 2005

Soft |

Soft reklambyrå förvärvar webb- och post production-konsulten Solid studios. Förvärvet stärker Softs kunderbjudande inom webb och rörliga medier. Soft anar att printaffären inte kommer att växa i framtiden utan att tillväxten kommer att ske inom webb och nya medier. Utifrån denna omvärldsanalys har vi letat fusions- och förvärvalternativ. Med Solid studios kändes kompetenserna och det sociala samspelet perfekt och samgåendet påbörjades mycket kort efter de inledande diskussionerna.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Prenumerera —

Beställ vårt nyhetsbrev

We are social
Välj ett ämne
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
Please reload

Shop
Kommer snart! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att se när vi kommit igång.
Soft-Logo-2019.png