SÄLJ SMARTARE

Nästan ingen försäljning sker utan att en presentation används i säljprocessen. Vi har tekniken och kunnandet som krävs för att paketera din verksamhet framgångsrikt.

VÄRLDSLEDANDE PÅ
DIGITALA PRESENTATIONER 

De flesta presentationer som produceras håller dessvärre en mycket låg kvalitet. Nio av tio säljare och chefer gör sina egna presentationer – skulle dessa kunna tänka sig att utveckla de egna webbplatserna också? Det tror inte vi. Men när det kommer till Powerpoint är det öppet för i stort sätt alla säljare och tjänstemän i svenska organisationer att självständigt skriva lite vad som helst och plocka bilder från nätet för att sätta ihop en egen presentation.

På Soft är vi övertygade om att modernt säljande och informationsarbete behöver digitala presentationer med väl paketerade budskap med professionell design för att bli framgångsrikt. Och vi kan se hur svaga våra konkurrenter i reklambranschen är på att bistå sina kunder med designtjänster till digitala presentationer.

Presentationer är en kanal reklambyråerna traditionellt aldrig riktigt velat befatta sig med. Och de som ändå valt att lära sig Powerpoint håller väldigt låg designkvalitet på det grafiska formgivningsarbetet som krävs för att det i slutänden ska bli en säljande och intresseväckande presentation. Det är också få specialiserade byråer som behärskar innehållsproduktion eller video vilket gör att deras eventuella specialistkompetens i Powerpoint inte ger de som presentationerna är ämnade för – kunderna eller publiken – någon större användarupplevelse ändå.

promise_svenska

Allmänbildade och mångsidiga

Soft har skrivit copy till omfattande sajter åt Kährs, TeliaSonera, Arvid Nordquist och Anticimex. Kährs besökte vi i Nybro vid fyra tillfällen och genomförde över 30 intervjuer för att skriva material om trägolvsproduktion från ax till limpa. Vi skrev också om materialet trä baserat på de träslag Kährs använde till sin produktportfölj. Det färdiga materialet var över hundra sidor och omfattade Kährs hela verksamhet från beställning av trävara från skogsbönder till eftervård av lagda Kährsgolv och berömda kundreferenser från runtom i världen.

På Soft är vi mycket duktiga på att paketera stora företag och komplexa verksamheters innehåll så att det går att beskriva det på ett liggande format med begränsad upplösning på ett ytterst intresseväckande, smart och snyggt sätt.

Vi kan Powerpoint, Flash och video och är duktiga på bildretusch och grafisk formgivning. Vi är också duktiga på att förstå affärsverksamheter och hantera stora mängder information och ur dessa finna röda trådar och skapa pedagogiska historier vi kan förpacka i säljande presentationer.

Vi skriver texter på engelska och svenska. Vi integrerar video och menyer, ibland i flera nivåer, för att göra presentationerna så flexibla och mångsidiga som möjligt, så att de kan användas både till kurser, säljmöten och en elevator pitch.

Interaktiva modeller

Flera av våra kunder har haft behov av att visualisera affärsflöden, processer och jämförelser i förhållande till konkurrenter i mer eller mindre avancerade modeller. Dessa modeller har vi omsorgsfullt kunnat göra ytterst smarta och eleganta med 3D, video och intresseväckande animeringar. Vi har beskrivit EMC:s strategi Resan till molnet i fyra steg från ett datacenter före virtualisering till EMC:s molntjänster för privata- och publika moln. Vi har visualiserat HUI Research tjänstemodell och SatPoints produktportfölj – med vilken de med ett knapptryck kan jämföra sitt produktutbud med den värsta konkurrenten – ytterst slagkraftigt och lättförståeligt.

Vi har visat översiktskartor över TeliaSoneras tjänster och en animerad världskarta över deras fibernät.

Vi kan även integrera video och avancerade modeller och menyer i Powerpoint och få det att fungera på smartphones och surfplattor. För närvarande undersöker vi även potentiella HTML5-verktyg för framtida presentationsprojekt.

Soft presentationer genererar affärer

Soft har skapat presentationer för världslanseringar, jubileumsfester och viktiga event för storföretag som TeliaSonera, Statkraft, IVL Svenska miljöinstitutet, PostNord och EMC.

Presentationen till Wayfinder 2007 gjorde att ägarna kunde sälja verksamheten till Vodafone för 250 MSEK. Capital Cooling blev utsedda till ett av världens mest intressanta cleantechföretag av WWF 2008 och inledde en resa från Sverige och Norra Europa till Kina, Karibien och Mellanöstern och grundarna har sålt delar av bolaget till private equity.

Annika R Malmberg och Elaine Eksvärd, som är ett par av Sveriges mest anlitade talare, har fördubblat sina omsättningar med flashpresentationer från Soft. HUI Research och EMC har ökat omsättningen med 50 procent under verksamhetsår då vi utvecklat presentationer och reklamkampanjer åt dem. Vi är duktiga på att bistå våra kunder med material de kan tjäna pengar. Framför allt presentationer. Vi är sannolikt ett av de bästa leverantörerna av presentationsdesign och –innehåll du kan hitta i Sverige idag.

START

middleowl
BEHÖVER DU EN BÄTTRE PRESENTATION?

Behöver du presentera en ny produkt eller tjänst? Imponera på potentiella kunder eller
få bättre kontakt med publiken när du talar inför folk? Soft är världsledande på digitala
presentationer. Med storytelling, överlägsen design, video och interaktiva modeller och
processflöden producerar vi presentationer som gör genuin skillnad.

knapp