OM SOFT

Vi funderar på era affärsproblem, designar, utvecklar och producerar soft sajter, trycksaker, video och digitala presentationer.

ETT SOFT ERBJUDANDE

Soft är en digital designstudio i Stockholm som erbjuder avancerade koncept och digitala produktioner och lösningar. Vi har i över tio års tid med hårt arbete, kärleksfullt hantverkskunnande och nyfikenhet på nya tekniker skapat en verksamhet specialiserad på digitala produktioner och affärslösningar inom B2B.

Vi erbjuder och levererar design, innehåll och effekt.

Effekt
Innehåll
Design

FREE AND SMALL

Vi är utbildade inom design, konsthistoria, litteraturvetenskap, estetik, 3D, video och tidningsformgivning på universitet, högskola och Berghs School of Communication. Vi fortbildar oss löpande i mjukvara, design och reklamnära tjänster, senast inom facilitering, för att kunna tillhandahålla förstklassiga tjänster.

softteam

ALEXANDER JOHANSSON

VD OCH COPYWRITER

220 poäng från Handels, Konstfack och Stockholms universitet i filosofi, ledarskap, historia-, konst- och litteraturvetenskap m m. En postmondän espressofilosoferande synthsyster.

DANIEL BJÖRKEFORS

SENIOR ART DIRECTOR

Datorkonst 80 poäng på Skövde högskola. Finalist i MTVs Animation Competition. Har ställt ut videokonst i Stockholm, Austin och Mexico city. Ett tekniktörstande nattdjur på sträng hälsokost.

VÄL UTFÖRDA
TJÄNSTER

FOREVER SOFT

Soft är en digital designstudio. Vi guidar våra kunder genom den digitala kommunikationens möjligheter och begränsningar. Och har sedan starten 1998 förskönat små hörn av webben och världen.

middleowl