FÖLJ SOFT
SLAVISKT

Soft har skickat digitala nyhetsbrev sedan 2003 med nyheter om oss, design, teknik, B2B och affärer. Ibland med erbjudanden och inbjudningar till evenemang och föreläsningar.

news

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och inbjudningar genom att anmäla dig via knappen nedan.

TIDIGARE NYHETSBREV

news3_S

NR 2 – 2015: HUMANISTISKT LEDARSKAP

Managementbolaget Influence behövde en bättre webbsida och förtydliga sitt tjänsteerbjudande. Soft intervjuade ledningen, skrev om alla texter och designade en ny sajt. Nyhetsbrevet innehåller även material om världens nästa största försäkringsbolag AIG och advokatbyrån Defens.

LÄS MER

ni2015

NR 1 – 2015: ORIGAMI ÄR SOFT DESIGN

Tjänstepensionsbolaget Collectum önskade modernisera designen och vi skapade en utifrån origami. Den nya profilen innehåller 3D-objekt i papper, grafik med vikt kant och yta av grovt papper. Nyhetsbrevet innehåller även material om de nya kunderna Snusforumet och Narrative m m.

LÄS MER

news2_S

NR 2 – 2014: VÅR DIGITALA DNA

Nyhetsbrevet handlar om Softs digitala erbjudande och vår bakomliggande filosofi om design, användarvänlighet och rörliga inslag, samt länkar till våra största webbprojekt för TeliaSonera, EMC och Kährs m fl. Vi har också artiklar om de nya kunderna Alfa Laval och Advokat Sargon de Bassos populära juridikblogg.

LÄS MER

news1_S

NR 1 – 2014: FOREVER SOFT

Sedan 2011 har alla sajter Soft designat och utvecklat varit i s k responsive webbdesign för att ge användaren en optimal upplevelse oavsett om de använder smartphone, surfplatta eller dator. Vi har gjort responsive sajter åt TeliaSonera och EMC m fl och ett par av våra äldsta och mest kära vänner.

LÄS MER