FÖRSKÖNA VÄRLDEN

Vi är utbildade inom design, konst- och litteraturvetenskap, 3D och video. Vi har genomfört nära tusen projekt som förskönat små delar av världen och webben.

SOFT DESIGN ÄR SKÖN
PÅ NÅGOT SÄTT

Bra design kostar sällan mer än dålig ändå väljer åtskilliga reklamköpare att anlita formgivare med svaga idéer och tvivelaktiga kunskaper. Tänk soft istället! All kvalitet och magi i all form och design återfinns alltid i själva utförandet. Och här brister det tyvärr ganska ofta. Även om vi i Sverige håller hyggligt hög nivå på våra reklamproduktioner och vår design. Goda idéer förfelas på grund av tvivelaktiga kunskaper i framför allt olika mjukvaruprogram men även på grund av oförmåga att leda saker i mål eller lägga ned tillräckligt med tid för att realisera de ursprungliga visionerna.

promise_svenska

Kreativa, tekniska och noggranna

Så håller vi inte på på Soft. Vi är lyhörda för kundernas verksamheter och historia och förstår att arbeta mot uppsatta målgrupper och effektmål. Vi är noggranna, teknikfreaks och följer marknaden noggrant för att snappa upp nya trender och tekniker. Utifrån de medel som ställs till buds väljer vi bilder från ett tiotal bildbyråer, anlitar fotografer och filmare eller fotograferar och filmar själva, laborerar med färger och fonter, ritar själva eller anlitar marknadsledande illustratörer, editerar ljud och musik, skriver texter på svenska och engelska och skapar små hörn på webben och i världen av soft skönhet.

Där manliga och kvinnliga formspråk och tekniker samsas för att lösa de designuppdrag vi åtagit oss på bästa sätt.

Vi anlitar få underleverantörer och föredrar att göra det mesta internt och självständigt. De externa inköp vi gör för kunds räkning är främst bildbyråbilder, specialiserade illustrationer eller en speciell illustrationsstil och en del videofilmning.

seb

Coca-Cola och Ja till euron

Soft har ritat logotyper till HUI Research, Classic kaffeakademi, Aphelion, Indicate Me och Snusforumet samt designat produktlogotyper till Coca-Cola, Lindex, Ja till euron och EMC. Vi har designat profilprogram till Castellum, HUI Research och Arvid Nordquist m fl. Vi har fotograferat och filmat till EMC, HUI Research och TeliaSonera. Skapat 3D-avatarer till Stockholms läns landsting, EMC och Yooba.

På femton års tid har vi genomfört nära tusen reklam- och webbprojekt som inbegripigt design.

Soft har prisbelönats för tidnings- och webbdesign – både i Sverige och utomlands.

Vi är utbildade inom design, konsthistoria, litteraturvetenskap, 3D, video, tidningsformgivning och fotografi på universitet, högskola och Berghs School of Communication. Vi fortbildar oss löpande i mjukvara, design och reklamnära tjänster som t ex facilitering. Vi lyssnar på musik, skriver om musik, ser film och teveserier och besöker konstmuséer och gallerier – på Soft lever vi design.

DAGS FÖR RE-DESIGN?

Behöver du lansera en ny produkt eller tjänst? Behöver hela verksamheten en översyn beträffande design? Eller är det endast mindre delar, webben och säljpresentationen?
Vi har erfarenhet av att designa logotyper, profilprogram, webbsajter, presentationer
och kampanjmaterial. Tänk soft när du behöver ny design.

knapp